Fotobiomodulatie Laser Therapie


Behandelingen

 FOTOBIOMODULATIE THERAPIE

deze innovatieve laser technologie geeft je welzijn een Boost

Red light Therapie.Face Booster


Fotobiomodulatie Therapie kan worden toegepast op:


Atrose

Artritis

Blessures/ breuk

Burn-out

Carpaal tunnel syndroom

Chronische /Acute Pijn

Eczeem

Gewrichtsontsteking

Hernia

Hoofdpijn

Huidklachten - Huidverbetering

Herseninfarct/ Hersentrauma

Littekens

Long Covid

Long klachten

Ontstekingen

Open wonden (diabetes)

Pees klachten

Slijmbeursontsteking

Spier klachten

Whiplash

Wonden

Voor pijnbestrijding & sneller herstel

Wat is Fotobiomodulatie?

Fotobiomodulatie, beter bekend als low-level lasertherapie (LLLT), is een innovatieve technologie die specifieke lichtgolflengtes inzet om cellen te activeren. Deze krachtige lichtbundel doordringt diep in weefsels en geeft het ATP-systeem van cellen een boost - dit ATP-systeem (Adenosine-Trifosfaat) fungeert als de 'energiefabriekje' van een cel, vergelijkbaar met het opladen van een auto met startkabels. Door cellen te voorzien van voldoende energie, kunnen ze optimaal functioneren, net als een auto met een volle accu. Een cel functioneert in een celnetwerk een optimale celwerking verbetert het gehele netwerk en de pijn verdwijnt.


Wij maken gebruik van een 808 nm golflengte voor diepgaande stimulatie van biologische processen. De laser dringt tot 6 cm diep door zonder warmte af te geven, wat gunstig is voor gewrichten, weefsels en spieren. Bovendien heeft het laserlicht het vermogen om effectief door de schedel te dringen, wat gunstig is voor de behandeling van neurologische aandoeningen zoals hersentrauma, herseninfarct, zelfs Parkinson en dementie, waar herstel kan worden bevorderd.


Het Laser licht kan ook moeilijk toegankelijke plekken bereiken, zoals tussen gewrichten of hoog in de nek.  FBM Therapie versnelt wondgenezing, herstelprocessen tot 10 keer sneller, en bevordert de genezing van slecht helende (inclusief open diabetische) wonden. Het behandelt gewrichtspijn, ontstekingen, dermatologische aandoeningen.


Voor (top)sporters versnelt fotobiomodulatie het herstel, verhoogt de energie in cellen, en beïnvloedt moleculen zoals stikstofmonoxide (NO) voor een betere doorbloeding en reactieve zuurstofspecies (ROS) voor genezing, wat resulteert in sneller herstel en minder pijnklachten.


Wat maakt fotobiomodulatie zo uniek?

FBM is een slimme techniek die jouw eigen zelfherstellend vermogen activeert. Het is een pijnloze manier, zonder enig risico, bijwerkingen of schade, en uniek doordat het je eigen interne biologische processen activeert, zonder externe stoffen toe te voegen. Een korte behandelduur maakt het nog aantrekkelijker, slecht 8-20 min.


Wetenschappelijk bewezen:

Decennialange studie sinds Endre Mester in 1969 de basis legde, heeft geleid tot duizenden wetenschappelijke onderzoeken die de effectiviteit van FBM bevestigen. Meer dan 10.000 onderzoeken en  studies onderstrepen de gezondheidsvoordelen. je vind de wetenschappelijke links op onze Wetenschap-pagina.Intake: Duur 45 min.

Laser sessie Duur: 8-20 min.

Kosten € 95,00 

NU ter kennismaking € 45 p/beh.